GYIK - Pályázatok

Létezik pályázat, állami támogatás, EU támogatás, hitel?

Megújuló energiaforrás hasznosítására lakossági-, társasági- és közösségi pályázatot is igénybe lehet venni, cégünk folyamatosan, naprakészen figyelemmel kíséri ezeket, valamint a MFB hitel lehetőségeit. Lakástakarék pénztári megtakarítását napelemre is fordíthatja. Az Európai Unió által biztosított keretösszegnek köszönhetően is szinte folyamatosak az elérhető pályázatok. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

MFB Hitelprogram - ebben is segítünk!

"Növelje lakásának, házának energiahatékonyságát, telepítsen megújuló energiaforrást 0%-os hitellel!

Magánszemélyek, társasházak, és lakásszövetkezetek igényelhetik, minimum 10%-os saját forrással, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére(...)valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére."

forrás: https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32

A 2020-as év végén lezárt két pályázat esetében a MFB közleménye alapján összesen több mint 90 milliárd forint jutott a korszerűsítésekre, ez 4000 Pest megyei és több mint 18000 vidéki ingatlant jelent! A legnépszerűbb elem 75%-os aránnyal a napelem projekt! 

Természetesen vállalkozásoknak, jogi személyeknek is nyújt pályázati lehetőségeket megújuló energiaforrásokkal kapcsolatosan a MFB, melyeket figyelemmel kísérünk!

Ha nincs tisztában vele, hogy milyen pályázatok futnak éppen; vagy várhatóak a közeljövőben; mik szükségesek az igénylés indításához; merre induljon el; vagy egyszerűen csak ideje nincs rá, mi szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!